Primera Fira Dones Gestionant

 

Des de Joves Empresaris vos volem convidar a la 1ª Fira de Dones Gestionant.

 

                                                                           Aquesta fira es celebra dins els Recinte Firal de Palma al Aeroport de Son Sant Joan.

                                                                         

Vos anima’m a passar per la nostre oficina a recollir les invitacions, ja que Joves contarà amb un estand on i participaran les següents empreses associades liderades per dones:

 

*   Pidelaluna

*   Grupo BdeB

*   Servicios Normativos

*   Clarke, Modet & Co

*   MGA Illencs

 

En aquesta fira es realitzaran distintes activitats com:

 

*   FIRA D’EMPRESÀRIES. Donar suport a la comercialització i a la promoció d’empreses gestionades o dirigides per dones i generar un espai que les empresàries facin intercanvis comercials i contractació laboral.

*   CONFERÈNCIES sobre la conciliació de la vida privada i laboral i negocis electrònics.

*   TAULA REDONA —bones pràctiques empresarials—, compartida per dones empresàries notables de Mallorca, Menorca, Eivissa y Formentera.

*   LUDOTECA. Oferir un recurs de conciliació per a participants i persones assistentes a la fira. Nines i Nins tindran la possibilitat de participar en tallers i activitats.

 

 

Servei de bus gratuït: I haurà la línea 1 de l’EMT amb sortides cada 15 minuts des de la Plaça d’Espanya fins l’entrada del recinte firal.

Dia: 11 de desembre de 12:00h a 20:00h i els dies 12 i 13 de Desembre de 10:00h a 20:00h.

 

Vos hi espera’m!!

 

 

Associació Joves Empresaris  de Balears
C/ Joan Alcover 32 B
07006 - Palma
Tel: 971 77 73 16
Fax: 971 77 73 85
www.joves.com
 


En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'Associació de Joves Empresaris de Balears posa en el seu coneixement que les dades incloses en aquest missatge estan dirigides exclusivament al destinatari que apareix a l'encapçalament, cosa per la qual si no és vostè la persona interessada, pregam ens ho comuniqui el més aviat possible. Així mateix, li informam que l’enviament d’aquestes comunicacions es realitza amb la finalitat de representar, gestionar i defensar els interessos professionals dels nostres associats, atenent a les seves necessitats d’informació, formació i assessorament. Existeix la possibilitat d’exercir els seus drets  d’accés, rectificació, cancel·lació i especificació, en els termes establerts a la legislació vigent, que podrà fer efectius dirigint-se a; Associació de Joves Empresaris de Balears, c/ Joan Alcover, 32 B, 07006 Palma. En el cas de no voler continuar rebent més comunicacions per part de Joves Empresaris podeu enviar-nos un missatge amb el següent text a l’assumpte “baixa en les comunicacions comercials i informatives”.

 

 

 



__________ Información de NOD32, revisión 3674 (20081209) __________

Este mensaje ha sido analizado con NOD32 antivirus system
http://www.nod32.com

Comentarios

Entradas populares de este blog

CO-CREACION : Evento en Palma : " Pintamos el Horizonte "

TRIATLON DE PALMA, 7 DE SEPTIEMBRE

Congreso Nacional de Cirugía Estética y Salud de Baleares